PROMOSI PROTON 2011

Friday, May 06, 2011 Nazlee Ismail 4 Comments

Assalamualaikum..

jap ye.. nak tumpang kebuhsanan anda melayan bebelan dan nasihat tak seberapa dari PCL..

kita buat ikaln daripada my Uncle punya blog okay..
rest minda sikit mana tau ada yang planing nak beli kereta yang pertama, kedua atau seterusnya..untuk yang tersayang..ehem2..dan sempena hari ibu ni ke nak supprise...!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Profit rate dari 2.99%(inspira)
Pinjaman penuh / 100% loan (untuk model terpilih sahaja)
Pinjaman secara Islam - Al Ijarah
Jaminan kenderaan sehingga 3 tahun (sila tanya)
Stok sedia ada
Tukar beli kenderaan lama anda (Trade in)


NILAI TERBAIK UNTUK WANG ANDA
BERITA BAIK UNTUK SEMUA PARA GRADUAN!!!
Skim Graduan (Grad Hitz)
Di buka untuk semua para graduan!!!
Pinjaman 100%
Tempoh bayaran balik selama 10 tahun
Kadar faedah yang sangat kompetatif
Kelulusan segera





Wakil Jualan Proton Edar Sdn Bhd, Ejen Kereta Baru Proton Edar Sdn Bhd, Showroom Proton Edar anda, graduate scheme, skim siswazah, grad hitz, skim graduan, 100% loan, pinjaman 100%, muka '0', promosi terkini proton edar, pinjaman 15 tahun, kakitangan kerajaan.

Sila lawati blog beliau untuk mendapatkan keterangan lanjut. (JAMAL)


4 comments:

  1. semoga anda diberkati Allah

    ReplyDelete
  2. PCL nak beli keta baru utk mamadiana ke?
    hadiah hari ibu ..ehehee


    ehhh terklik plak iklan :p

    ReplyDelete
  3. @Sz
    haha berangan la tu...insyaAllah kalau ada rezeki..doa2 lah yer..

    tertekan..iklas ke tak ..huhu TQ lah ye..PCL balas balik yuhu..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.