Segmen : Cenderahati Dari PCL n MamaDiana

Friday, May 27, 2011 Nazlee Ismail 17 Comments



Salam bloggers, PCL & MamaDiana nak bagi hadiah cenderahati kepada siapa yang berjaya...pemilihan dibuat secara rawak (random).

Syaratnya senang je..



1. Buat entri dengan tajuk : Cenderahati Dari PCL n MamaDiana .
2. Letak (copy paste) Header (blog ini) berserta link (entri ini) .
3. Pilih satu entri lepas2 yang anda suka...(letak link dan komen sikit) .
4. Tinggalkan link entri anda (yang dah post) di ruangan komen entri ini.

Tempoh : 27/5/2011 - 5/6/2011 tgh malam.


p/s : cuti2 Malaysia...aku nak bertendang.....doakan kami selamat dalam segala urusan. Terima Kasih.


17 comments:

  1. nak join la....suka entri yg ni, lucu dan pengajaran..
    http://villakejora.blogspot.com/2011/05/supprise-dan-tauladan.html

    ReplyDelete
  2. mesti hadiahnye menarikan...
    nak try la...

    ReplyDelete
  3. erk... sy xpnh try contest2 gini. so cam tak faham. hehe

    letak header n link - means camne? header kite nyer blog ke kt entri tu?
    fave entri - means link entri lepas ngan header tu, letak kt dlm 1 entri tok contest ni?

    baru belajar, hehe

    ReplyDelete
  4. PAKEJ PERCUTIAN ERK HEHEHEHEE

    ReplyDelete
  5. moga berjaya & selamat bercoti ya :D

    ReplyDelete
  6. slam PCL...nak join.

    http://rotitelur-dayna.blogspot.com/2011/05/cenderahati-dari-pcl-n-mamadiana.html

    ReplyDelete
  7. salam...singgah blog PCL kembali...

    ReplyDelete
  8. heeeeeeeeeeeee... kita tak join yg dpt hadiah... tapi kita sokong 200%....! yippie.....

    ReplyDelete
  9. boleh join lagi kan,..asiah nak join yer..

    http://jieha89.blogspot.com/2011/05/cenderahati-dari-pcl-n-mamadiana.html

    ReplyDelete
  10. wah PCL cam best je ek...tp disebabkan kejar masa tak nyempat la nak buat...ni pun dtng tunjuk muka je ni..hehhehe

    ReplyDelete
  11. insyaallah...
    bagi masa ye..
    nanti saya buat sebagai tanda sokongan..:)

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti:)),semoga selamat dalam segala urusan amin:)

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah...nanti free Fie joint segmen ni sbg tanda sokongan..selamat balik kampung...n selamat semua..amin..

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah..Fie dah joint tau..suka entri familiku..tajuk nak cuti dah...!!
    http://villakejora.blogspot.com/search/label/familiku

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.