Senyum Seindah Suria...

Wednesday, May 04, 2011 Nazlee Ismail 9 Comments



...hurm..pepagi mcm ni kalau pasangan kita memberikan senyuman pada kita selalu kan bagus..kekadang tu semuanya moody je...tak kira la suami ke isteri...masing2 nak cepat bergegas ke tempet mencari rezeki...

huh , ada juga yang tak bertegur sapa langsung...apa kes ni ?

apa kata kita ubah sikit cara hidup yang nampak macam complicated je... menjadikan lebih ceria di masa akan datang...






complecated bagi orang luar yang tengok..tapi hakikatnya cool je kan...biasalah mood pagi ..amik masa sikit nak bagi normal balik.

Kalau pasangan menyepi, kita kena bersuara...buat la lawak sikit , jangan cakap benda yang serius je...

buat lawak bodoh pon tak pe..janji dia boleh senyum..

cm aku pagi tadi....

keluar rumah bawa remote astro nak masuk keta..konon2 henpon la tu..hahaha.

huhu menjadik2...siap kena gelak lagi...so suasan bertambah ceria dan semangat !

no moody2 dah hahahha.

9 comments:

  1. hari ni kiter senyum-senyum sampai telinga sebab bos takde kat opis, heheheheh :)
    Mekasih le Bebanyak Google Weh

    ReplyDelete
  2. ahahaa...
    adakah henpok PCL mirip2 remote asterooo itu!
    :))

    ReplyDelete
  3. AnonymousMay 04, 2011

    tips yg bagus ni.. :)

    ReplyDelete
  4. @Ieda Al-Habsyi hehe ngular ye..bole BW selalu..

    ReplyDelete
  5. @Sz lebih gedabak dari tu..aka ANROID ..huhu

    ReplyDelete
  6. @Sz lebih gedabak dari tu..aka ANROID ..huhu

    ReplyDelete
  7. @makdara TERdiva kena buat mood baik selalu..cmtulah..

    ReplyDelete
  8. hehe... senyum itu penting...tawa itu pengubat...mesra itu kasih sayang.. :)

    ReplyDelete
  9. hehehe..nak try buat lagu tu boleh??

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.