WORD VERIFICATION

Thursday, May 05, 2011 Nazlee Ismail 15 Comments

...ada kalanya tak bagus kerana ia memaparkan perkataan yang tak sepatutnya...
ramai blogger yang dah terkena..maksud aku bukanlah terkena yang teruk sangat pon..tapi, apa pekdahnya WV ini jika ianya agak menyusahkan kita sebagai pengkomen di blog lain yang sentiasa kesuntukan masa nak tunggu loading yang tak berkenaan.....

nak jadi sebagai blogger yang mesra dengan pelawat seharusnya kita kena elert benda ini..adakah ia sangat2 diperlukan !.





siaran ulangan entri lepas2 sebagai bukti...

He..he.. korang percaya tak ada satu kes aku nak cerita kat hangpa…
Tadi, nak komen blog kawan aku…mcm biasala kena type komen dan sebelumpost comment kena taip word verification dulu..Selalunya word verification tu memang perkataan pelik-pelik pun,macam BLUR, EYES, CONFLICT ataunumber...tapi selalunya dalam bahasa Inggeris..tadi aku rasa pelik semacam sebab aku tengok word tu dalam bahasa Melayu yang lucah...kena taip bende mencarut tu dulu baru boleh komen...maybe korang dah biasa n just ignore..




walaupun tiada paksaan utk meninggalkan komen tapi takkan tak ada perkataan yang elok2 sikit ke..baru best nak komen..
atau jangan guna langsung WORD VERIFICATION ni..

owh ! bad..



15 comments:

  1. sbb blog ni bukan org melayu / org yg pandai BM yg buat..tu yg kuar WV yg mcm2

    Tips: mengajak blogger ke blog dan komen

    ReplyDelete
  2. wah... tak sangka abg lie ni blogger yg agak pemes.
    Nway, sy pnh gak dpt word yg lbh kurang gitu. gelak jer laa...

    ReplyDelete
  3. ish3..lum pernah kena lg camni.LM suka komen blog yg takda verification yg menyusahkan ni..dan kalau leh buat lah po up window tuk ruang komen.lg mudah dan cpt loading .jimat masa..

    ReplyDelete
  4. @http://aniesandyou.blogspot.com entah lah ..main belasah je words yg dorang suka..kuag asam betoi..

    ReplyDelete
  5. @Lydia Miza(Aidyl Azim) sepatutnya cm tulah..tp hak masing2...terpulang lah kpd tuan blog sendiri kan..

    ReplyDelete
  6. @Hamba Allah kita semua Hamba Allah..tp siapa geangan anda di sebalik nick name ini....neway tq singgah.

    ReplyDelete
  7. @Hamba Allah kita semua Hamba Allah..tp siapa geangan anda di sebalik nick name ini....neway tq singgah.

    ReplyDelete
  8. blog kite takde kan uncle..eheheh

    ReplyDelete
  9. @JIJI YU orait! laju je bila xde WV..

    ReplyDelete
  10. hehe..x pernah jumpa lagi ww yang lucah & pelik2.
    tp mmg x suka dgn blog yg psg ww tu..nk komen pon malas

    ReplyDelete
  11. apa nak buat org gila byk sgt..

    ReplyDelete
  12. uish! ade plak word cm tue kuar yer..nseb baik tak penah dapat..

    ReplyDelete
  13. AnonymousJune 14, 2011

    Hahahahahahaha.. kelakar giler.. :)

    ReplyDelete
  14. I think, just because there are words that you're unhappy with, it doesn't mean you have to switch off the word verification feature. If it bothers you that much, you can simply refresh the the page (copy your comments first otherwise you'll have to re-type the whole thing over again).

    ReplyDelete
  15. mujurlah tak biasa jumpa vw cenggini, seramnya

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.