14 Jun 2011 : Hanis Umairah Birthday

Tuesday, June 14, 2011 PCL 11 Comments




google pic







Selamat hari Ulangtahun Kelahiran anakku yang ke 10...



Tugas orang tua hanyalah mendidik dan mengarahkan, memberikan yang terbaik, selalu berdoa untuk anak anaknya, memberikan kata kata mutiara yang memacu motivasinya.

Semoga Hanis Umairah bertambah rajin dan kuat usaha untuk memajukan masa depanmu.

*budak yang suka IT..tak sia2 mengodek PC hari2..tak payah ajar cuma tengok2 jer lepas tu buat sendiri...itu dia Hanis Umairah dengan Blognya http://hanisbieber.blogspot.com.

yang takleh tahan tu...haha siap request nak benda ni sebagai hadiah harijadi...








p/s : canggih..canggih...bapaknya je yang terkebelakang pasal gandget2 IT...huhuu.

.

11 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. soriii...this i mean, hepi besday Hanis...wah dasat mintak kat abahnyer hadiah....

    all the best moga maju jaya...PCL u also gud luck.

    ReplyDelete
  3. wah..umur 10thn dah ada blog ker?
    kagumnya sy dgn anak2 zaman IT skrg yer..agaknya zaman waiz nnti..umor 3-4 thn dah pndai program computer!

    ReplyDelete
  4. haha , dsyat hadiah yg hanis mintak . akak slalu dapat hadiah murah murah je

    ReplyDelete
  5. @Dinaz Tq2..PCL nya besday jgn lupa plak..

    ReplyDelete
  6. @wida yeah tak mustahil tu..bby genius la Waiz cmtu..

    ReplyDelete
  7. @adibahjamal hadiah tu tak kemana jika dibandingkan dgn kasih syg dan doa kebahagian dari ibubapa.

    ReplyDelete
  8. kita dulu x dk pn adiah2 ni....huhuhu

    ReplyDelete
  9. hepi besday..moga jadi anak yang baik dan dpt membanggakan keluarga..=)

    ReplyDelete
  10. wah..birthday request samsung galaxy..den kojo ni pun
    tak mampu laei nak dapek galaxy ni.. :D

    ReplyDelete
  11. AnonymousJune 15, 2011

    memang advance kanak2 skrg nih.. dasat2.. itu ape ke bende ye tu? iPad?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.