Aku ditinggalkan....jeng..jeng2 !!

Sunday, June 19, 2011 PCL 8 Comments



hahha...sempena hari bapa....memang becadang tak nak buat entri blog ni..tapi lain pulak citernya.

...hurm! ditinggalkan sorang2 di rumah, apa kes ni?

mamaDiana dengan anak saudaranya bersama anak2 PCL telah berpakat [agaknya lah]......jeng...jeng2..

entahla apa dorang punya program tu. [tak mengharap sesuatu yg best pn..cehhh!]

...kata PCL sedang bercuti kan, sebenarnya ktorg ni ada kat rumah anak sedara kami di Selayang Baru.

...takde kemana2 pon...boleh je online..lagi2 masa2 ditinggalkan ni.

"selamat Hari Bapa" untuk semua bapa-bapa.


..

8 comments:

  1. ingatkan apa td..suspen je tajuk n3 tu. agaknya mamadiana & anak2 pergi cari kek & hadiah kot.

    ReplyDelete
  2. aik..mcm ada aura nak surprise something je tu....hehe..

    ReplyDelete
  3. ...selamat hari bapa buat PCL...adalah yang nak disurprisekan natu..tungggguuuuu......

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Bapa jga..........ada la...hehe

    ReplyDelete
  5. @widahaha saja bg suspen...tak kan betui plak !!

    @zunetamcm tu la kot ...

    @mamaijat Terima kasih...tunggu next entri.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.