Apa Yang Bestnya Rabu ...#Wordless Wednesday.

Tuesday, June 21, 2011 PCL 3 Comments

hurm...untuk esok punya post (kurang 1 jam dari skrg)..dah ready ke?

bagi yang masih lg konpius...apa tu #WW, sila lah ke SINI

"kami lebih suka memanggil ia sebagai aktiviti dimana setiap hari rabu blogger akan post di blog mereka Gambar tanpa meletakkan apa-apa caption, explanation, tajuk yang merujuk kepada gambar tersebut, just post Gambar sahaja

sebagai contoh tajuk entry, jika rabu depan merupakan entry pertama korang just letak
"#1 Wordless Wednesday" or "Wordless Wednesday #1"
"



atau korang boleh kunjungi laman FB #WW... http://www.facebook.com/WordlessWednesdayMy?sk=info

...yang bestnya boleh dapat rakan blogger baru...
...yang bestnya tak perlu taip2 entri dah...
...yang bestnya ...korang boleh gambarkan sendirilah bila korang dah post esok...



3 comments:

  1. selamat malam PCL

    tunggu versi ww ayu esok selepas subuh ayu ke citarasa rinduan ya

    ReplyDelete
  2. ooohhh.....tak penah wat lg wordless wednesday ni...

    ReplyDelete
  3. mmg best..smpai sy terpost sehari awal, emm

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.