Bersama my Big Bro n my Uncle....

Monday, June 20, 2011 PCL 9 Comments


TAMAN BUKIT SUBANG, SHAH ALAM. 19 Jun 2011.


...sambutan Hari Bapa @ rumah Paktam Abe.



Salam dan selamat pagi Isnin.....

hurm ! awal2 minggu keja ni adalah masa yang sibuk selalunya lah kan !...ok tak perlu cakap banyak, jom kita layan gambar2 je...


kek Hari Bapa sumbangan anak saudara ku Shahrul nizam dan isterinya..


haa , ni dia anak saudara aku tu....pengantin baru lg...tunggu la nanti korang ada anak, baru ada 'wish' hari bapa untuk korang berdua..



bapa2 misthali ... eksyen memotong kek bersama Paktam n Nizam (abg long).
[kalau ada aruah Nasir...mesti beliau tak ketinggalan punya...]



Hanis Umairah nak juga suapkan kat abah tersayang ni..."selamat hari abah"...







taram.......!!!








ni lah hadiahnya .....sempena hari bapa 2011 dari mamaDiana, Husnina n Umairah..Terima kasih daun keladi.....nanti ada lagi kan !



..mulanya ktorang cuma plan nak pegi ziarah je kat rumah paktam ni....maklumlah dah lama tak ke sana, lagi pon sejak berhijrah ke sini (Banting) mamaDiana tak penah lagi datang ke rumahnya.., orang baru balik dari Jepun..mana lah tau kot2 ada 'kimono' sorang satu ke ??

kebetulan pulak hari semalam tu hari bapa...adalah plan sembunyi2 dari dorang tu...pertama kali aku 'ditinggalkan'...ohh gini rupanya...

sungguh meriah , takleh nak siarkan semuanya gambar2 kemeriahan tu...walau bagaimana pon syukur segalanya berjalan dengan lancar....

next year planning nak buat kat hotel plak...cewah !!!

p/s : semua ahli keluarga boleh dirapatkan lagi melalui silaturrahim dengan mengadakan majlis2 seperti ini..tak perlu tunggu hari2 kebesaran apa2 ke..just gathering sekali sekala di tempat2 yang bersesuaian, biar semuanya boleh turut serta...yang baik kita perbaikkan, semoga semuanya dalam ukhuwah yang dituntut oleh agama kita.

..

..Terima Kasih kepada semua yang menjayakan program ni.


9 comments:

  1. x terlambat lg

    hepi papa's day

    Honeymoon

    ReplyDelete
  2. wahhhh...sedap nye kek tuh..n meriah nye celebrate..huhuhuhu..klu ade lagi kek tuh..post la kat intan

    ReplyDelete
  3. alalalalala... hanis suap papa ya... gud girl... sweet...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari bapa PCL.. syiok kan kalo celebrate untuk kita macam tuh.. dapat hadiah lagi tuh..

    ReplyDelete
  5. aloloooo sweetnyerr....slmt ari bapa pakciklie =D

    ReplyDelete
  6. best2..sy x berkesempatan lagi nak smbut.

    ReplyDelete
  7. wah...meriah nampak...nak kek tu...

    ReplyDelete
  8. slmat hari bapa PCL..melaram ngan wallet n belt baru ler nie yer..semoga menjadi bapa contoh kpd anak2..amin

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.