Dari #ww ku Follow kamu...

Tuesday, June 28, 2011 PCL 6 Comments

salam n selamat malam blogger...

ada yang menunggu #WW [Wordless Wednesday] countdown nak post gambar dalam entri hari Rabu...

... suka follow mempolo jer sapa2 yang post entri esok..mana yang sempat boleh menjadi rakan maya PCL...








...biar apa kata mereka..yang penting ini adalah caranya kita memulakan perkenalan di alam maya...kalau berkesinambungan, ia akan menjadi pengikut blog setia insyaAllah...

p/s : blogging mau kena ikhlas..betoi dak !!

..

6 comments:

  1. AnonymousJune 28, 2011

    tak faham la.. tapi betul la point last skali tuuu... ^^

    ReplyDelete
  2. hai..jln2 kay cnie jap follow..meh la jalan2 kat blog n follow sy :)

    ReplyDelete
  3. thanks sbb singgah blog sy jugak..:)

    ReplyDelete
  4. perkenalan mengeratkan silaturahim

    ReplyDelete
  5. terima kasih :D
    kalau nak eratkan silatulrahim kena la selalu datang blog maii..tinggalkan komen selepas baca.. ahaiiiii XD

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.