Mayat Terlangkup Berulat..buat aku meloya....wekkk!!

Wednesday, June 08, 2011 PCL 9 Comments



..kejadian ni dah berlaku semalam petang lagi..aku sebenarnya malas nak kecoh2 sebab benda ni melibatkan kerja polis....

tapi sejak dari pagi tadi dorang dah email banyak gambar2 berkenaan mayat tersebut...
kalau nampak pon terasa meloya..apa lagi yang mendekatinya...

ada rasa tanggungjawab untuk ingin ambil tahu...dah macam detektif conan la plak..huhuhu.

apa pon kejadian yang berlaku masih belum terjawab...siapakah identiti mangsa itu dan apakah motif sebenarnya mangsa berada di kawasan itu.....tengok gambar tu...


hadapan kuarters kediaman kami..


mayat terlangkup..berulat.





setelah diangkat oleh anggota JPA.


P/s : nak makan lunch pon masih terbayang ....baunya ummph..! (tapi malam tadi ok je belasah nasi daun sekentut mamadiana)


9 comments:

  1. hai,banting ni tmpat org nak buang mayat je ke..pcl lain kali jgn tgok...

    ReplyDelete
  2. @agh yan org pertama dpt panggilan dari securiti yg memaklumkan..kena la tgk..tp dari jauh je...

    ReplyDelete
  3. salam pakcik, kalau tak tahan memang muntah. Saya pernah mengangkat seorang pesakit yang berbueh bueh mulutnya. Saya memang ok waktu itu. Selepas sahaja ambulan berlepas, saya pun muntah muntah. Begitu juga mengangkat mayat bangsa asing, seolah olah ada bau melekat ke badan sehingga ke rumah...

    ReplyDelete
  4. @Panglima Muda tak sanggup....bkn bidang tugasku ini...

    ReplyDelete
  5. alamak. kesian nya pakcik dan mama diana. tak nak tgk tapi dah tertengok pulak..hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...

    Tak pernah lagi jumpa keadaan seperti ini, tapi yang pasti baunya memang menyengatkan...

    ReplyDelete
  7. alahai memang tak sanggup la daku nak nengok, laju2 skroll sampai bawah uhuk uhuk.

    ReplyDelete
  8. tgk sepintas lalu... adoi.. kesiannya... semoga dia bersama di kalangan org2 yang baik2 dan dialidi secukupnya oleh pihak polis

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.