Who Can Comment ?

Thursday, June 09, 2011 PCL 15 Comments

Sapa2 pun boleh tinggalkan komen....
cuma tuju lagu ja TAK BOLEH !! hehehe...






double cliks (gambar jelas)


...kita kena beri peluang kepada mereka yang takde blog especially..dorang ni (silent readers) pon ada pandangan juga atau sesekali terdetik nak mengkomen tapi bila klik pada butang comment/ulasan..dah tersentap..... pulak !

ni haa..PCL nak tunjuk cmner..........


Tulis dulu komen anda di sini (kotak komen).....

kemudian klik > comment as :

kemudian klik > Name/URL


double cliks (gambar jelas)

lepas tu tulis je nama korang kat edit profile tu (kalau ada nama lagi nampak berhemah/sopan),

bahagian URL tu tak perlu isi..biar kosong je..pon boleh !


double cliks (gambar jelas)



Selesai.....jangan kata "Apaaa pon tak boleh...." hahaha.

p/s : geng kipas..JAMBU MRaja Lawak...


15 comments:

  1. oo..
    gitu...
    baru tahu..:p

    ReplyDelete
  2. agh yan boleh komen ke,ke tak bolehh...

    ReplyDelete
  3. aaaaa????
    aaaaaaaa?

    jambuuuu jugak! heeee

    ReplyDelete
  4. Dyg. NOORJune 09, 2011

    salam dari Brunai , asalnya org Semenanjung juga..selalu
    ke sini...senyap senyap tak de bunyi... dah tahu cara2
    komen blog yg saya suka mcm ni..

    ReplyDelete
  5. heeeeeeeeeeeeeeeeeee... baru best... untuk semua... 1 malaysia yeak?

    ReplyDelete
  6. mamatKiaraJune 09, 2011

    sempoila bro..baru ku tau nk komen2...huhuhu !!

    ReplyDelete
  7. tak saya pernah limitkan pengomen dalam blog.. hehehehe

    ReplyDelete
  8. ehem ehem saye datang komen nih hahahaha.

    ReplyDelete
  9. eh eh cop!! jeling2 jugak jangan sampai juling tau ahahahaha (eh terkomen lagi skali pulaks) hiks

    ReplyDelete
  10. makin ramai ler yg dtg komen nanti..cayok! cayok!

    ReplyDelete
  11. @norihan bakery bole..sipa boleh kritik lagi..hahaha

    ReplyDelete
  12. @Szgeng jugak he mak encik..

    @Dyg. NOOR salam ...ha kan bagus cm tu...

    ReplyDelete
  13. @Cik Bidadari 1 Malaysia..yeyeah..

    @mamatKiara Tq mamat...sempoi jgk.

    ReplyDelete
  14. @sW33tdARLiNG..kita ni bkn popular pon..x kesah la kan..

    @MAPPIAU bnyk kali pon xpe...siyes ni..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum...

    Terima kasih atas infonya

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.