Wordless Wednesday #11

Wednesday, June 29, 2011 PCL 27 Comments










Gambar mempunyai seribu maksud tak gitu? Blog , Fb


27 comments:

  1. boboy ....hheee cemputtttt ! dalam rancangan manisnya kurma itu.

    ReplyDelete
  2. hahahahhahhaha

    madu habis sepah memang tak habis..hehe

    ReplyDelete
  3. manis tak sepah ini? haaaiiiihhhh....~ :)

    ReplyDelete
  4. blur lak dah....huhuhu...

    ReplyDelete
  5. haha like! like!
    manis tak kurma itu?

    ReplyDelete
  6. hmm, tak faham ler maksud gambo tu.. dah baca komen dinaz pun still tak faham jugak.. nak buat cam mana, achik dah tua.. :)

    ReplyDelete
  7. @Anaa

    haa..korang tgk MrajaLawak dan peminat Sepah..taula ape tu manisnya kurma..., tanjat..cemputt...dll

    ReplyDelete
  8. AnonymousJune 29, 2011

    baru jer tengok si sepah ni kat utube :)

    ReplyDelete
  9. ahaha. manisnyaa sepahh macam kurma itu.hehe :p

    ReplyDelete
  10. hahaha,manisnya kurma ini..hehe..;)

    ReplyDelete
  11. SAHABAT (Brunai Darul Salam)June 29, 2011

    OMG...menang 350 ribu...menangis Shuib n SARAH...

    ReplyDelete
  12. Hidup SEPAH!

    Aku bangga sebagai Johorean.. ;D

    ReplyDelete
  13. SEPAH memang bersepah aku gelak.

    ReplyDelete
  14. manisnyaa kurma nini , sayangnya , perangai anda tak berapa nak manis , haha , i like sepahhh !! chaiyok22 :D

    ReplyDelete
  15. heeeeeeeeeeeee... peminat sepahlah nie...? ke peminat ustazah nurbahyah...? heeeeeeee

    ReplyDelete
  16. sepahhh :D

    p/s : thanks singgah~

    ReplyDelete
  17. manisnya kurma itu..

    nak huraikan pun takut..
    tapi.. tahniah sepah

    ReplyDelete
  18. manisnya kurma itu! hahhhh... semput! kiki!

    ReplyDelete
  19. nak gelak kejab hahaha..sepah!

    www.pupel.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. boboi tekejut!!!!!!!hahahaha

    aahhhhhhh semput....manisnya kurma itu !! :P

    ReplyDelete
  21. manisnya kurma itu... ^_^

    Latest Entry: Newbie in Music - KmArOz

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.