Wordless Wednesday #4

Wednesday, June 22, 2011 PCL 20 Comments







-----------------------------------------------------------


20 comments:

  1. mcm pernah tgklah gambar nie... cam kat kg saya view dia cengginilah... sg besar... ni macam area sabak aja... heeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. suasana indah dlm gambar..tenang..

    ReplyDelete
  3. cantik gambar ni. tempatnya pon cam best je wat port pancing. hehe.. :D

    Entri baru! >> Wordless Wednesday #1 - Hancur hatiku apabila..

    ReplyDelete
  4. subhanallah..
    cantiknya

    PCL.. pic nie kat mana??

    ReplyDelete
  5. Indah dipandang, indah lagi jika merasai kedamaiannya..inilah view kampung kelahiran PCL...Kampung Teluk Pial, Parit Buntar Perak.....finalis siri masakan "Jaguh Kampung" @astro.

    ReplyDelete
  6. cantiknya..kampung PCL ker tu?

    ReplyDelete
  7. sy suka kawasan kampung yg aman~ ^____^

    ReplyDelete
  8. cantiknya view! bersih x sungai tu? buat mandi best! hehehe :P

    ReplyDelete
  9. PCL, tu sungai ke parit.. kui kui..

    ReplyDelete
  10. AnonymousJune 22, 2011

    Assalamualaikum PCL,

    Damai jer tempatnya. Best duduk-duduk tepi sungai ni.

    ReplyDelete
  11. aman damai...tenang...suke gambar tu..

    ReplyDelete
  12. tenang bila ada d'tempat mcm nie..rindu kg

    ReplyDelete
  13. filem terbaru...

    cintai sungai kita

    ReplyDelete
  14. indahnya permandangan :)

    Latest Entry: Wordless Wednesday

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.