WW Dari Blogger Untuk Blogger

Tuesday, June 14, 2011 PCL 10 Comments

Esok dan setiap Rabu seterusnya...kebanyakkan blogger dah sedia maklum akan kempen

Wordless Wednesday #WW




Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

sapa2 nak join boleh la KLIK SINI.

p/s : ni la masanya nak tepek gambar yang 'malas' nak diungkapkan dengan kata2 di entri blog kita...

untuk hebahan saja..

.

10 comments:

  1. huhuhu, orite nak jugak la esok;)

    ReplyDelete
  2. AnonymousJune 14, 2011

    mcm best je. tapi kurang gambar la. gambar2 syiok sendiri ade r... huehehehe... :)

    ReplyDelete
  3. em.....

    PCL thanks yer syer ttg hal ww nie..
    ayu mmg tak faham sebelum nie

    ReplyDelete
  4. Untuk semua : jgn lupa tinggalkan link WW anda di setiap entri WW blog yg anda lawati nanti..sempoi !

    ReplyDelete
  5. @mzhany silakan..

    @She's Gee gampar SS pon tak kesah...

    @Citarasa Rinduan jom meriahkan..share link anda esok.

    ReplyDelete
  6. 1 gambar ada banyak cerita sebaliknya,insyaAllah join nanti..terima kasih info..

    ReplyDelete
  7. ok gak kan...tak perlu nk tulis panjang2 hihihi

    ReplyDelete
  8. saya tak reti berblog gitu..
    tak puas..:)

    ReplyDelete
  9. thanks for info.. wadud baru tau neh.. heheheh.. maklum la newbie.. pakcik, lau nak tukar link boleh gak..:D

    ReplyDelete
  10. memang best wat WW ni..tp tak reti nak komen kalau yg ada gambar je..hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.