Cari Lauk..cari lauk...

Sunday, July 03, 2011 PCL 12 Comments

haih!..taktau apa nak dibuat lauk hari ni..
kekadang tu susah betui la nak pikiaq....haa tu dia..



pi market..balik2 ikan tu je....daging tu je....ayam tu je [ayam mmg tu ja la..mana ada ayam jenis lain..]

Ini hari malas nak ke market@pasar...apa yang ada dlm peti sejuk ja ...

teringin plak makan moi sup !






12 comments:

  1. kena buat moi sup lah mamadiana hr ni..hehe
    teringin nak mkn moi sup perlis cam kat uitm dulu..rindu

    ReplyDelete
  2. @wida sup utara mmg sedap kot wida...

    ReplyDelete
  3. PCL-
    kalau dekat, sure ayu tolong hantarkan mee sop citarasa rinduan...

    hehehehe

    selamat berhujung minggu

    ReplyDelete
  4. singgah cni...nampak sedap je..tlg buatkan

    hehe..

    dah follow cni!

    ReplyDelete
  5. @Citarasa Rinduanmee sop..yumy..tukar selera sesekali lunch hujung minggu..TQ.

    ReplyDelete
  6. @Eera Shera bole je request mamdiana...mmg sedap !

    ReplyDelete
  7. sedap nihhhhh.... sapa yg masak??

    ReplyDelete
  8. x pernah ag makan moi sup ni....
    camner rasanyaek???

    ReplyDelete
  9. ikan pun rasa macm tu la..
    ayam pun sama..
    daging pun gitu jgak..

    sekali sekala dapat makan udang kara ka..
    ketam besaq2 tapk tangan ka..
    best jugak kan...
    hheh...

    ketam mahal sangat..kan??
    sebulan sekali boleh la..:p

    ReplyDelete
  10. AnonymousJuly 03, 2011

    tomyam juge di hatiku... hehe.. ^^

    ReplyDelete
  11. AnonymousJuly 04, 2011

    memang sedap moi sup..nak2 mkn mase demam...

    ReplyDelete
  12. terima kasih singgah blog CBK :) suda follow blog besh nie ..

    sedap je nampak makanan kat atas tu . buat sendiri ke ? ajar la CBK -.-

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.