Hari ini hari kerja tau...!

Monday, July 11, 2011 PCL 3 Comments

Salam semuanya...

ada yang semangat ada juga yang monyok nampak pepagi ni...

sila betulkan niat kita dengan setiap apa yang dibuat tu ke arah kebaikkan dan mendapat barakah dari Allah swt.

mulakan dengan sarapan bagi mereka yang tak berpuasa sunat hari ni. Semoga semuanya berjalan dengan lancar.



Dua hari cuti, apa yang berlaku...

maaf...blog ni bercuti update untuk hari2 tersebut....terasa malas plak, tak tau lah kenapa, sesekali berkunjung ke blog rakan blogger lain tu adalah....

ni pagi ni, taktau nak mulakan bagaimana hurm !...

harap dapat menceriakan diri ini dan kepada mereka yamg berkeadaan mood cuti tu...segerakanlah cas balik kepada keadaan yang sepatutnya supaya tidak menjejaskan prestasi kerja anda.

p/s : baru lepas menikmati sarapan lempeng manis bersama kuah sardin....best ! air tangan isteri tersayang.

.

3 comments:

  1. minggu ni pun rasa malas nak publish entry walaupun ada entry draft...

    ReplyDelete
  2. minggu saya pulak banyak bnda nak cerita..tapi tak dan sebab banyak benda nak buat..:p

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.