Layan Cendol Semangkuk kongsi dua orang..

Tuesday, July 26, 2011 PCL 9 Comments

sambil menikmati cendol semangkuk kongsi dua orang [dgn isteri tersayang lah !] ....haha terasa lebih lagi keenakkannya..



..macamni lah dah petang2 habis keja ada keja lagi..tapi kali ni tunggu keta diservis...tukar minyak hitam jer...dah sampai limitnya.

manusia pon kalau selalu diservis , dibersihkan hati dengan cahaya keimanan insyaAllah akan nampak keceriaannya...

kita layan cendol Banting dulu...tengok kegigihan mamak tu...





masih guna kaedah lama lagi...tengok tu pemarut/sagat ais...tradisional lagi ...ermmm, tu betul2 punya air tangan mamak ...mesti ummph !

mai pekena kat Banting depan JPJ jer...





9 comments:

  1. pcl ke mamaD yg minum/makan banyak ni...

    ReplyDelete
  2. @Sz
    dua2 tak kuat mkn...tu yg share2 ja...

    ReplyDelete
  3. makan/minum share2 tu yabg buat lg sedap...walaupun...hehehe.

    ReplyDelete
  4. kalau dekat sure ayu dh dampai PCL

    aduh..
    yg versi veteran/tradisional mmg sedap lah..
    terliur nie

    ReplyDelete
  5. sedappppppppppp nya....

    ReplyDelete
  6. cendol mmg kesukaan ku itu...
    sedapnye PCL cendol tu...

    ReplyDelete
  7. sedap nya cendol tu
    makan dgn pasangan yang tersayang, berganda sedapnya

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.