Malang tak berbau..

Monday, July 11, 2011 PCL 8 Comments

malang tak berbau...

hari ceria yang diharapkan tak terlaksana , dek kerana kecuaian mereka yang tak disengajakan menyebabkan kemalangan kecik berlaku.[nasib baik sikit..syukur tiada kecederaan].

kita ni, baik punya parking untuk menunggu anak balik sekolah..tetiba je datang keta sentra putih mencilok dengan yakinnya...

halamak!...lesen baru agaknya [pempuan lak tu] cilok tak lepas terus meghimpit keta aku....adoiyai dah kena!!!





..turun budak pempuan dengan terketar2 tangan minta no fon aku dan tanya cmner nak settle...,..walau pun tegok pada kerosakkan tu sikit je tapi ni salah dia, elok2 aku parking dilanggarnya plak...

keta aku ni walau dah digunakan selama 4 tahun tp tak penah eksiden lagi tau...[bukan nak cakap besar la].

apa yang aku boleh katakan ialah...hantar [keta aku] repair dan bil ditanggung oleh sipenyebab kemalangan tersebut..ok tak ni??

apa pendapat korang ?

8 comments:

  1. aik PCL..pempuan ke yg langgar tu...

    Patut tindakan tu sbb dia cuai walau tak sengaja ..benda dah berlaku..bayar je lah ...

    ReplyDelete
  2. AnonymousJuly 11, 2011

    mungkin itulah jln pyelesaian ye.. hehe.. ^^

    ReplyDelete
  3. heeeeeeeeeeee... pompuanpompuan... heeeeeeeeeeeeeeeee... mcm biasa...

    ReplyDelete
  4. setuju..

    elok mcm tu.. mujur perempuan.. kalau lelaki, agak2 tak ada yang salah dan benar

    ReplyDelete
  5. @Citarasa Rinduan yg salah tetap salah..di sini bkn nak kata ttg pemanduan wanita khususnya...kecuaian boleh berlaku pd sesiapa saja.

    ReplyDelete
  6. mujur tuan badan selamat...semoga ALlah melindungi

    ReplyDelete
  7. walaupun kena tu sikit jer, tp itu namanya takde keje cari keje... takde belanja cari belanja so haruslah dia gantikan walaupun hanya berapa sen pun kos baiki tuuu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.