Spontaneous Thursday #ST2

Thursday, July 14, 2011 PCL 5 Comments

Assalamualaikum...

ngadap je pc ni signin ke blogspot terus tukar backgraound villakejora.blogspot.com/...

cmner ok tak ??..ada sedikit kebosanan dengan yang lama....membangkitkan mood blogging :P...

ref : http://spontaneousthursday.blogspot.com/



5 comments:

  1. Cool je background baru ni :D

    ReplyDelete
  2. emm...maaf
    tpi tulisan xjelas je yg lain semua dh ok..:)

    ReplyDelete
  3. @Maii Yusre cool...yes!

    @~HanAlia dah diperjelaskan wordingnya..TQ

    ReplyDelete
  4. carah skit bijik mata, yg lama tu gelap....

    ReplyDelete
  5. salam kenal..dah follow awak..

    jemput singgah ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.