Wordless Wednesday #18 - Beralih arah...

Wednesday, July 27, 2011 PCL 19 Comments






Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)
Website http://malaysianww.blogspot.com/

19 comments:

  1. eh nk beralih arah kemana plak nie kat situ byk ikan :P. jom singgah tgk #ww saya : teka nama

    ReplyDelete
  2. yeay ! mari memancing ;D

    ReplyDelete
  3. memancing dkt mana?

    ReplyDelete
  4. kalau kail panjang sejengkal,usah lautan hendak diduga.ngee~

    ReplyDelete
  5. minat tu tetap sama cuma nk cari pot baik punya...

    ReplyDelete
  6. pancing ikan xpe, jgn pancing lain.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. hehe xmo lah, nk pancing ikang jer..

    ReplyDelete
  8. beralih ke maner tu??hahaha

    ReplyDelete
  9. nampak lurus jer pancingnya..nak beralih ke mana ?? =)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-4-one-day.html

    ReplyDelete
  10. orang yang memancing ni..
    selalunye sifat sabar die tinggi.. :D

    ReplyDelete
  11. bleh plak dia kesitu ek..heheheh

    ReplyDelete
  12. waaa..nice view! mn tempat ne?

    ReplyDelete
  13. jgn tersilap pancing org ye....hehe

    ReplyDelete
  14. dah boleh komen .. tapi aku kena refresh dulu kalau dia beku semula.

    ReplyDelete
  15. beralih arah drpd memancing ke kepada memancing?
    (ntah phm ke idak ayat ni, hahaha~)

    ReplyDelete
  16. lau PCL nak g mancing...zu nak ikut...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.