Wordless Wednesday #19 - I suggest you to do it !

Wednesday, July 27, 2011 PCL 15 Comments




15 comments:

  1. hg nk buh kt mana plug nih alud?

    ReplyDelete
  2. AnonymousJuly 27, 2011

    Plug apa tu

    ReplyDelete
  3. @Kunang-Kunang

    @Anak Ulu Cheka

    plugin ini adalah browser untuk melayarai internet..sy menggunakan Firefox sejak diperkenalkannya dan terus melekat dengan browser itu kerana lebih cepat berbanding Internet Explorer..tapi selepas itu Google Chrome menjadi keutamaan coz its built for speed stability and security...pantas dan banyak kelebihannya..boleh refer kt blog ni .. http://catitanalamaya.blogspot.com/2008/09/browser-baru-google-chrome.html

    ekceli dah lama dah benda ni...cuma dibangkitkan bila ada readers yg tak leh klik ,komen dan sebagainya...

    untuk keselesaan readers ku juga...

    ReplyDelete
  4. plug tuk letrik la kut...hehe...

    ReplyDelete
  5. sahabat [Brunai Darul salam]July 27, 2011

    chromium..ooo dh lama gunakannya..

    ReplyDelete
  6. still confusing sebab apa relationship plug tu dengan chrome? hehe :)

    ReplyDelete
  7. suka guna google chrome..mmg lebih pantas berbanding yg lain.. ^_^

    ReplyDelete
  8. google chrome mmg terbaik!!

    ReplyDelete
  9. sekarang jugak akan digugel2 dan di downloand. heheh..

    ReplyDelete
  10. mcm kina guna mozilla je dari dulu. ok jugak kot....

    ReplyDelete
  11. tenet tengah slow...;(

    ReplyDelete
  12. serius kk x gemar sgt GC tu... haha dulu masa 1st2 kuar dah bnyk prob. so skang dgr kata dah improve, tapi malas nak try hohohoh

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.