Air Kelapa.... ' kena KAPAK' ?

Monday, August 22, 2011 PCL 9 Comments



..dari semalam kami masih tak puas hati hingga terbawa2 ke hari ni......
air kelapa tu ok je tapi kami yang kena 'kapak' .... ‘kena kapak’ mean => kena bayar mahal !




Ringgit Malaysia Lima Belas (15) per jag...size lebih kurang 1.5 liter...patut ke tak patut aku dah bayar dengan rasa tak puas hati....huhuhu, saja nak share sebelum anda juga terkena...



Lokasi Medan Selera baru @ Gerai minuman [saja] Pantai Morib Banting Selangor....





>sumber gambar di ambil dari google images.


p/s : tanya harga dulu sebelum confirm order...

ok bai..


..




9 comments:

  1. mak ai! mahal nyer
    kalu kt kampung...free je...belambak2

    ReplyDelete
  2. waduh.. mahal tu PCL..Allah nak campak rasa sabo ngan redha la tu..

    belakang umah saya ada banyak buah kelapa, orang dok mintak buat buka posa.. tuan buah kelapa je lom rasa lagi air kelapa... :)

    ReplyDelete
  3. aduh..hrga mmg membunuh yer

    ReplyDelete
  4. @linda a.k.a ibusumaiyah: memang tak patut..kena pangkah dah gerai tu..

    @KhaiRin: kat situ pon kampung gak...nak naik haji cpt kot..

    ReplyDelete
  5. @Anaa: sabo time tu ..mmg tak marah time berbuka ..tp air sejuk pon rasa cm panas jer...

    @wida: kena kapak, nsb baik tak mati je..

    ReplyDelete
  6. mak aii..mahal gilerr..
    dah lama tak pegi morib.tp morib skrg dah mkin cantik :)

    ReplyDelete
  7. dah memang zaman skang ni semua benda mahal.. huhuhu... :(

    ReplyDelete
  8. mahal nyer..time nie la nak kaut untung..huhu..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.