Bloglist Bersama Dunia Hidupku PCL

Thursday, August 25, 2011 Nazlee Ismail 25 Comments

[ENTRI MELEKAT SEHINGGA 25.8.2011] .>>Entri terbaru kat bawah .

Assalamualaikum wbt.

Bersempena susun atur baru belog ni , saya nak ajak korang [Blogger] yang berminat untuk tersenarai [mengisi kekosongan] di dalam Bloglist terbaru di sidebar belog villakejora ini.




Tujuannya adalah untuk memudahkan saya mengikuti update entri-entri terbaru rakan blogger yang sentiasa dekat dengan villakejora secara terus.

Untuk itu sila ikut cara-cara ni..

1. Buat satu entri dan copy paste banner di atas..
2. Letak link entri anda pada ruangan komen ini..
3. Tajuk entri 'Bloglist Bersama Dunia Hidupku PCL'..
4. Tarik tutup pada 25.8.2011 pada jam 12.00 am..


Ok, tu saja..salam Ramadhan.


25 comments:

  1. Saya join yer... sila accept :)

    http://queenofbutterfly.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  2. salam PCL

    wah, rumah baru sempena raya ye PCL?
    selamat menjalankan ibadah puasa utk PCL sekeluarga...

    ReplyDelete
  3. Eddy Dce join ye...

    http://eddydce.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  4. Bell jOin~


    http://mizzchokie.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  5. salam PCL, sy join n nak aktif semula selepas Ramadan ni insyaallah...support sy jg.

    http://jommeriahkanape2jerla.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  6. nak join la PCL..harap2 ok la..

    http://rotitelur-dayna.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  7. deno join kat pakcik lie... :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2011/08/bloglist-dunia-hidupku-bersama-pcl.html

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan PCL
    sarah dah join nie..

    http://budakmanja94.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  9. follow n join ! ;))

    http://mitosmentos.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  10. Join :D

    http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  11. salam ziarah yer.. !!

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/kadang-kadang-bosan-juga-berblog.html

    ReplyDelete
  12. http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  13. http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  14. Lily join :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  15. http://cikji.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  16. http://farhanhanif.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  19. i follow.. :) http://nadiyahashim.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  20. sy join. :D

    http://aenapit.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  21. Join :)

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  22. salam ramadan n slmat mymbut hari raya :)

    saya dh join :)

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete
  23. mahu

    http://akupunyapasallar.blogspot.com/2011/08/bloglist-bersama-dunia-hidupku-pcl.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.