Celebrating birthdays...[kat mana tu PCL] ??

Tuesday, August 16, 2011 PCL 6 Comments


Assalamualaikum..

Ramadhan thn lepas..


takdenye celebrate pon.....menumpang kasih je, Alhamdulillah...secara kebetulannya petang ni ada sponsor nak belanja makan berbuka puasa...satu opis turun..hahaha, tak leh blah betoi la aku ni....kira aku join celebrate untuk diri punya besday lah..[senyap2+diam2]

hurm , kira cmner ni..nak celebrate sefamili bila plak ni??

insyaAllah nanti ada la tu.

tahun lepas makan2 kat Hotel Impian Morib...paling kelass la kat sini huh :P , tahun ni pon sama gak...orang punya even..kita ikut je lah.

check email lagi sekali ..

Sukacita dimaklumkan bahawa syarikat ..................... sekali lagi berbesar hati ingin menaja majlis berbuka puasa

untuk semua kakitangan di PAN pada tarikh seperti berikut:

Tarikh : 16hb Ogos 2011 (Selasa)

Masa : 6.30 petang (sebelum berbuka puasa)

Tempat : Hotel Impian, Morib

Sehubungan dengan itu, saya berharap agar tuan/puan dapat mengisi jadual survey kedatangan ke majlis tersebut untuk makluman dan tindakan selanjutnya.





ok bai...selamat berbuka bila tiba waktunya.



6 comments:

  1. Assalamualaikum, haaa baru dapat komne, before this nak komen, especially entri ww, tapi tak tau la, nape x leh komen... BTw selamat hari lahir :D salam ramadhan. :D

    ReplyDelete
  2. Wah.. bila tu birthday PCL.. kalau makan kat hotel sure lah makan besar2.. hehhehe bestnya

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi...
    mamadiana bagi hadiah apa???
    ke dia mintak hadiah je..
    hahahah

    ReplyDelete
  4. bestnyaaa...kelasss PCL birthday ada yang menaja..ihiksss

    ReplyDelete
  5. Happy birtday PCL, semoga hidup diberkati Allah selalu.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.