Hari ni aku "TAKE OVER"

Friday, August 19, 2011 PCL 4 Comments


Assalamualaikum...

haaa apa tu, penyerahan kuasa?? erk !...bukan la...

penyerahan tugas, ...ala kat dapur tu la nak masak untuk berbuka petang ni..

ada idea ke nak masak apa?...

mamadiana 'kecapekan' la..penat mengemas rumah sikit...ada tetamu beramai2 nak datang berbuka kat rumah ktorg esok.

tunggu hasilnya nanti...hurm..nak upload ke nanti ni.!!


pssst ...nak bersilat bak kata mamadiana...huhuhu

ok bai..nak cepat ni...selamat berbuka bila tiba waktunya...salam.

..p/s : sila join BLOGLIST TERBARU PCL ye...


4 comments:

  1. menantu nak dtg umah tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. wah!!! boleh dijadikan contoh ni. hee. :)

    ReplyDelete
  3. masakan cina namanya Chin Chai
    masakan arab namanya Al-a Kadar

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.