Kamu Ada Link Dengan PCL [bloglist] ?

Monday, August 22, 2011 PCL 5 Comments

Assalamualaikum...

untuk menghargai dan membalas jasa baik blogger yang meletakkan link blog [Dunia Hidupku...p@kcikLie] secara langsung di sidebar blog masing2, maka PCL juga akan meletakkan link blog anda di sidebar villakejora ini.

dengan harapan agar post terbaru dari blogger berkenaan dapat diikuti dengan lebih pantas dan mesra blogging.[bagi blogger yang nak bertukar link saja okay !]

PCL akan update secara berperingkat setelah Blogwalking ke blog followers.
[PERHATIAN ! jika ada yang sukarela hati nak beritahu yang mereka dah berbuat demikian [link kan blog PCL dlm bloglist masing2], sila nyatakan di ruangan komen entri ini.]

takut2 juga PCL terlepas pandang...jangan segan2 okay...hehe.

kolum 'Kamu Ada Link Dengan PCL [bloglist]' adalah tidak termasuk peserta segmen 'Bloglist Terbaru PCL'.

Harap maklum.

p/s : Bersama menghargai mereka yang mahu dihargai.

Salam ceria di bulan Ramadhan.

..


5 comments:

  1. ntah laa...nak masuk senarai bloglist jugak

    ReplyDelete
  2. mestilaaaa sudahhhh link!

    ReplyDelete
  3. dah lame dah gee link blog pcl sbb pcl kan pengomen tegar belog gee dulu.. ahakss!

    ReplyDelete
  4. nak masuk gak,boleh tak?.hehehe

    ReplyDelete
  5. apa kata letak link blog cinnamon dlm bloglist pcl..hehe..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.