Kenapa saya tak bagi awak pasang KUNCI dekat twitter awak?

Thursday, August 18, 2011 PCL 6 Comments



Salam , bersamaan 18 Ramadhan sudah hari ni...cmner okay , sihat ??

alhamdulillah, syukur kita sentiasa dalam lindungan NYA.

okay, pe hal har ni aku citer pasal twitter plak!!..sebenarnya twitter ni baru sangat bagi aku..banyak benda yang tak tahu..tak ambil tahu ..hehe, kekadang main ikut je..

tapi sejak kebelakangan ni , boleh dikatakan ramai dah ada akaun twitter, aktif ke tak tu..lain citer..kalau orang cakap ada twitter..pantas je jawab, ade!... tapi update nyer kekadang je ha ha semacam ngan PCL jugak lah tu..

ade info yg PCL baru dapat dan nak share kat sini...pasal 'PROTECTED TWITTER' ni,

kenapa saya tak bagi awak pasang kunci dekat twitter awak?

.. kalau korang dah pasang KUNCI , mesti keluar mesej cm kat bawah ni

@pakcikLie's Tweets are protected.
Only confirmed followers have access to @pakcikLie's Tweets and complete profile. You need to send a request before you can start following this account.


tapi sekarang twitter pakciklie dah tak berkunci/private tweet lagi..
kalau nak tahu lebih lanjut lagi 'kenapa', sila klik link tersebut :

Apr

Rugi sangat ‘Protected Tweets’ di Twitter.



ps : Terima kasih kat LIYANAA.



6 comments:

  1. Sy pon ada akaun twitter ni..tp jrg sgt bertweet ni.tak reti..hehe

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    MAKLUM. TWITTER LF TAK TUTUP TAPI TAK AKTIF.SELAMAT BERPUASA

    ReplyDelete
  3. hehehe
    sama la
    den pun dah kunci twitter
    ekekeke

    ReplyDelete
  4. oh now I know
    cumanya maybe yang private tweets tu, dorang rase x selesa kalau tetibe random person pergi follow, lepas tu apa yg kita tweets kengkadang personal pun org x berkenaan tu tau, huhu

    ReplyDelete
  5. @widablm tiba masanya lg kot..

    @luahfikiran Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  6. @Adam Idris tweet pasal perkongsian dan bkn peribadi..kena unlock baru ok..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.