RABU KEDU #26 - Jangan Terkedu Plak

Wednesday, August 24, 2011 PCL 8 Comments








8 comments:

  1. Kambing panggang ker tuu?

    ReplyDelete
  2. Apakebenda tu??? Last time kakkoii tengok yg lebih kurang mcm tu ialah ba panggang yang jiran cina sebelah beli untuk sembahyang die...

    harap2 bukan la benda tu ye

    ReplyDelete
  3. @Freaky: ada jamuan berbuka hr ni..kambing golek..

    @Kakkoii: bkn ba.. la..ish2 kamu ni..tu kambing golek la

    ReplyDelete
  4. Woah. Kambing golek. Ni bantai berapa orang ni? Hehe.

    ReplyDelete
  5. sya x mkn kambing... hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.