SEGMEN SIMPLE : NASZ CARI BLOG

Sunday, August 14, 2011 PCL 20 Comments


Assalamualaikum..


http://mohdnaser.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

join segmen di kala kebosanan blogwalking ni boleh memberi menafaat juga tau...kalau tak caya cuba join sama ...hahaha.

ok, support blogger tu penting !



20 comments:

  1. salam ziarah...cari blog sama tema...sudi ziarah juga ya...^^

    ReplyDelete
  2. datang sini dari segmen MN..
    mane nak carik kembar blog nie ea??

    jom ke sini juga..
    http://nokakashichi.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

    ReplyDelete
  3. masih mencari blog yg sama tema..
    sekali skodeng2 sini..
    already follow u

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cx dri segmen yg same. blog kite berbeza la :) Segmen Simple : NasZ Cari Blog

    ReplyDelete
  5. Hye ! Datang dari segmen abang Nasz jugak sambil-sambil cari tema blog yang sama. Tema kita tak sama lah dear . Btw dah follo u tau, 986 . Salam singgah dan salam perkenalan .;)

    http://diarylixora.blogspot.com/2011/08/step-2-segmen-simple-tema-warna-sama.html

    ReplyDelete
  6. blog ungu dtg terjah :D
    singgah,comment dari segmen yg same :)

    http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

    ReplyDelete
  7. weeehaa!
    mai sini cri geng mimi =)

    ReplyDelete
  8. salam ziarah singgah menyinggah,,,dari segmen simple MN cari blog,,,mcm warne biru jer bubble2 nih,,yeke??? anyway,i'll follow you...

    ReplyDelete
  9. singgah sini..dr Segmen yg sama.. tengah cari warna blog same... tapi warna blog kite xsamela... Salam Kenal.. :)
    http://lassierose.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal, dtg sini cri tema blog yg smer..follow u, jemput singgah jgak yea.. =)

    http://nanaker.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. dtg dari segmen yg sama, menjejak cik pinky oh tiada di sini hiks!

    ReplyDelete
  12. =) datang dari segmen yang sme. singgah ke blog sy!

    http://nurulshaida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. singgah dri segmen nasz :D and dah folo cekali 990.. jemput ke blog feyqa yeah? klu menarik folo sekali yer ^.^

    ReplyDelete
  14. singgah sini cari tema blog yg sama

    http://asrirayrock.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

    ReplyDelete
  15. carik geng pinkish err salah tempatlah!

    ReplyDelete
  16. singgah sini jp.. dtg dr segmen yg sme....sdang mncari kmbar sy.. :)
    tp tema kte xsmela...btw, slm perkenalan.. ^_^

    done follow u...
    jemput singgah belog sy & follow skli yer... ^_^
    http://irdynainsyirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. singgah sini pulak dari segmen yang sama...sudah follow...salam perkenalan... :)

    ReplyDelete
  18. Singgah dari segmen sama and already follow :)
    Mencari kembar tema :B

    Salam perkenalan :D

    http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. saya mencari theme warna pink or polka dots. tp.. takpe..theme ape pown, saya na ucapkan salam kenal.. follow you

    ReplyDelete
  20. hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme. .
    ryn crik blog theme purple. . hehe.
    theme kite ta sme. .
    btw, slmat bkenalan :))

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.