Spontaneous Thursday #ST3 - think positive 2

Thursday, August 18, 2011 PCL 4 Comments



"jangan ingat asal masak sudah...lepas tanggung jawab hari ni, terima teguran suami dengan hati yang ikhlas dan berusaha untuk memperbaiki lagi mutu masakan tu..sabor sikit, melenting tak bawa pekdah langsung..terus hilang mood makan suami nanti".

[p/s : umum kepada para isteri untuk kebahagian rumah tangga, insyaAllah]



4 comments:

  1. tapi suami perlulah menegur dengan cara berhemah jugak. so, barulah si isteri dapat terima dengan hati terbuka. tak gitu? hehe~

    ReplyDelete
  2. oo belom kawen..bahahah

    ReplyDelete
  3. wah teguran yang bagus untuk isteri

    ReplyDelete
  4. Dua2 kena ada cara masing2, both must give and take, hehe ops mmg pandai je la cakap sbb tak tau macam mane la nanti :P salam ramadhan

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.