STEP 2 SEGMEN SIMPLE : TEMA WARNA SAMA DENGAN SAYA

Monday, August 15, 2011 PCL 10 Comments

Assalamualaikum..


http://mohdnaser.blogspot.com/2011/08/step-2-segmen-simple-tema-warna-sama.html


haloo geng !...nak tau, tema blog saya kelabu asap @ putih polkadot sikit..hehehe, so, saya akan cari rakan-rakan blogger yang tema lebih kurang cmtu ..ade tak ni ?? sapa yg join KLIK sini.

ok bai..salam ceria Isnin ..[pCL dalam proses menerjah lagi ni... nanti saya update / listkan yang mana sama / lebihkurang sama] orait !!

>> setelah selesai BW listed..agk susah jg menentukan kembar tema kaler blog pCL ni ye..


just pada pandangan mata saya yg agak merabun ni..hahaha


ok bai sekali lagi..selamat blogwalking !



10 comments:

  1. :) kembar gak la~ awk polkadot gak ^^ bintik2
    slm knal2~~i put ur link in my blogg~~n follow u too

    ReplyDelete
  2. Err... xsame da kaler niiii...
    Tp tetap f0ll0w taw.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam :) follow dah 1001-satu tuh! wah..hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..thanks..tema blog sy merah lah! :)

    ReplyDelete
  5. @Aishah S.H no kawen tu..hahaha TQVM follow.

    ReplyDelete
  6. hi!! folo sini..TQ muchie2 sbb sudi terjah belog n folo saya!

    ReplyDelete
  7. kite pon polka dots! hahah..thanx folloe!

    ReplyDelete
  8. hampir x kenal blog pCL..sbb dah tuka tema..dlu kn tema lain..he
    btw,nice :)

    ReplyDelete
  9. salam kenal.. singgah dr segmen nasz..da follow..=)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.