Syukur..Bonus Raya 2011.

Monday, August 08, 2011 PCL 7 Comments

Assalamualaikum wbt...

..dah lama teringin nak aktif berblog post tiga , empat entri sehari tapi kekeringan idea...apesal?

hurm...macam air laut jugak ye..ada pasang surutnya...

malam ni mood ada baik sikit, tak mengantuk macam malam2 sebelum ni...solat tarawih macam nak tumbang ke depan ...huhu memalukan kalau tersungkur kedepan uh hu hu....aik! kenapa sengih2 tu..[cm kena kt batang hidung sediri ek] tak caya ke aku cakap ni...ada penah terjadi la...tapi bukan aku la...kawan kami masa sekolah dulu2 la..siap terlentang lg, nasib baik ktorg solat saff belakang sekali...geng bebudak je...[kenangan tu].

mood baik kan nye apa...ada rezeki lebih raya tahun ni..ingatkan tak dapat, sebelum berbuka tadi dapat info...

KERAJAAN UMUM BONUS SETENGAH BULAN GAJI.


syukur alhamdulillah...harap2 berbelanja dengan cara yang lebih berhemah...jangan dok asyik membeli belah sehingga ada yang tak bertarawih [sibuk dgn persiapan]...rancanglah masa sebaik mungkin supaya masa kita tak tersasar ke arah yang sepatutnya mengikut tuntutan syarak.




7 comments:

  1. err, dahsyat betol smpai t'lentang kat surau. mmg ngantuk betol tu. hehe.

    kunjungan bls & follow sini jugak. thanks owner blog. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..dah boleh komen:)

    PCL dapat jugak ker bonus tu..bestnya.

    ReplyDelete
  3. @SITI NOORNADIYANA maluu kalau betul2 terjadi...u r welcome..

    ReplyDelete
  4. @wida
    alhamdulillah syukur dapat jugak !

    ReplyDelete
  5. Mengantuk hebat & nak tumbang waktu tarawih, saya agak, dialami oleh ramai makmum. Memang tabik kepada Imam (apa lagi yang muda & hafiz) yang berterusan steady walau langsungkan 20 + 3 rakaat. Walau apa pun, semoga Allah menerima apa yang mampu kita lakukan. Dah dengar bonus tu, boleh naik semangatlah barangkali....insya-Allah. Salam bahagia.

    ReplyDelete
  6. @Temuk harap semangat bertarawih dan bertadarus diteruskan..mengantuk boleh diatasi..tido sekejap masa tghari/siang utk berjaga malam , ..tambahkan amalan sunat..insyaAllah.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.