Wordless Wednesday #21 - Fb Comment @ blogspot

Wednesday, August 10, 2011 PCL 12 Comments

1 Comments
1 Comments


>Blog Ref #WW

12 comments:

  1. FBber or Blogger pon boleh comment ikut keselesaan masing2.

    ReplyDelete
  2. macamana nak buat ni ek?.. boleh bagi link tuto tak?.. ^^"

    ReplyDelete
  3. @GaRy™ boleh je...

    TUTORIAL sila klik.. http://www.prince91.​com/2011/08/tutorial-untuk​-blog-letak-facebook.html#​axzz1UY1s1Gtn.

    ReplyDelete
  4. Semakin ramai menggunakannya. Mudah.

    ReplyDelete
  5. @Awan Biru memang mudah sangat nk install..

    ReplyDelete
  6. owh.. fb pun boleh komen2 la ek.. waahh...canggih2

    ReplyDelete
  7. Wordless P@kcikLie buat saya speechless sebab tak faham atau sebenarnya lambat sket nak faham apa yang sedang terjadi.. heee..

    ReplyDelete
  8. hehehehe Fb skrg mcm dh bosan so xmau le install nie :)

    ReplyDelete
  9. wahhh
    ada dua komen terus
    :-)

    ReplyDelete
  10. pergh~ pcl dah makin maju, hehe~

    ReplyDelete
  11. mmg wordless.. tak paham haha.. selesa pakai blogger rasa nya.. hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.