BRO AHMAD...baru je nak mengenali BLOGGER ini...

Tuesday, September 20, 2011 Nazlee Ismail 9 Comments

Salam semua..

ada yang nampak seronok je hari ni..kenapa tak semalam je yang seronok? hahaha..
ini semua fasal mood , agaknya lah kot. [tu fasal PCL takda entri baru 2, 3 hari sebelum ni]

PCL suka blogwalking pagi sebelum memulakan tugas...macam ni la caranya nak ambil mood keja...opss! , mood blogging gak.

okeh, berbalik kepada nama BRO AHMAD...korang di kalangan blogger mesti ada yang mengenali beliau...sapa dia?

bermula dari no. 595 sebagai ahli pengikut blog beliau...PCL akan cuba mengenali beliau.

ada lagi satu yang sebenarnya nak bagitau korang...

BRO AHMAD nak tolong promosi blog [RSS feed blog promo selama seminggu dan 3 entri update terbaru blog akan terpampang di page 1 selama seminggu..berminat ??]
sila klik sini.



9 comments:

  1. tak berapa kenal lagi dengan blogger ni..:)

    ReplyDelete
  2. thank join..semoga terindex search google dan termasuk 11 terbaik.

    ReplyDelete
  3. waaa hebatnya......


    upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. err tak kenal lah sbb saya blogger baru lagi . hehe :D

    ReplyDelete
  5. nak kenal la..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.