Doa kehilangan barang..."cincin kawen plak tu"

Friday, September 30, 2011 Nazlee Ismail 9 Comments



..emm kesian PCL tengok mamadiana ...dah sebulan tercari2 ke mana hilangnya,
yang hilang tu plak cincin kawen ktorg.. nangeh tak belagu!..huhuhu.

ada toyol ke rumah aku ni ? nak gak aku tabur kacang hijau.....haha, mungkin salah letak agaknya., tapi dah lebih sebulan kami anak beranak mencari , tak jumpa2 lagi....aduhai kesiannya.

betullah tu kot komen SZ....(cm tau2 plak)



dah bukan rezeki dia namanya tu..., nak usaha cara lain plak... try berdoa [kepadaNYA kita mohon pertolongan].....beberapa hari lepas member ofis hilang kunci, dia baca doa ni...jumpa balik barang tu syukur alhamdulillah.





mudah-mudahan jumpa, ni kira ikhtiar terakhir .

jumpa je aku update dlm entri lain, kalau tak ..aku kena ke pohkong , habib la jawabnya...


p/s : barang hilang boleh ganti, kasih sayang hilang ?...emm sapa nak jawab !


ok bai2




9 comments:

  1. http://aniesandyou.blogspot.com/2011/02/insya-allah-pintalah-apa-sahaja-akan.html

    ReplyDelete
  2. heeheee patut tersedak ni, komenku diseru rupanya :p ...

    cer baca la doa tu, semoga cincin kawen PCL+mamaD ditemui...walaupun berganti takkan sama ngan yang asal kan (kecuali design sama)

    lama juga sebulan dah mencari tu ...

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    DAH NAK HILANG, NAK BUAT MACAM MANA ! BELI BARU JE, YG LEBIH BESAR DAN YG LEBIH MAHAL ! DIA MESTI GEMBIRA !

    ReplyDelete
  4. beli baru je la.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  5. insyaAllah cepat @lambat mesti jumpa...:)

    ReplyDelete
  6. salam ....cincin tu dibeli ngan duit yg halal kn pasti akan dpt juga akhirnya...:)

    ReplyDelete
  7. ganti pun takkan sama yang dah hilang tu kan?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  8. alamak barang berharga tu.. hope Allah perkenankan doa mu itu kawan.

    ReplyDelete
  9. alaaa, sayang nyaaaa...yerlah benda2 yg ada value tuh, mesti tensen nya kalau hilang kan...

    xpela ciklie...kalau dah mmg takde rezeki beli lain la eh...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.