Minyak Penambat Kasih ?

Sunday, September 25, 2011 PCL 11 Comments

Salam hari minggu.

..pepagi turun dengan senyapnya terus ke dapur...haha apa bikin?

PCL nak buat nasi goreng untuk isteri dan anak2..sesekali biarkan diaorg bangun lewat sikit ape salahnya kan. Yang pastinya hari minggu kami lebih ceria jika bila dimulakan dengan senyuman oleh mereka yang aku sayangi.

mana tak senyum...segalanya telah tersedia..

[masa masak banyakkan berselawat ke atas junjungan kita Nabi Muhamad saw]


haha, amacam nampak sedap tak..berminyak lagi tu...

inilah rahsia 'minyak penambat kasih'..huhu, korang nak ke??

lagi2 kat sini lepas hujan...emmm memang best la makan bersuap-suapan.


adakalanya , hari minggu especially pagi2 adalah suasana yang suram menyelubungi kebanyakan keluarga....

kembalikan keceriaan, buatlah sesuatu yang lain sikit dari hari2 biasa.
masa ni lah nak bermesra dengan ahli keluarga tersayang.

masing2 ada cara untuk membahagiakan seseorang atau keluarga sendiri...buatlah yang terbaik moga kita happy, ok bai2.

..


11 comments:

  1. wah..ada nasi goreng.
    terror gak PCL ni yer

    ReplyDelete
  2. salam ziarah folow jgak,alhamdulillah PCL suami yg ringan tulang,teruskan.

    ReplyDelete
  3. PCL mmg terbaik nasi goreng ni,mmg fev aie..:)

    ReplyDelete
  4. saya tergugat kalau nampak nasi goreng kampung .. hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnye ..

    bgsnye.. bgskan kalau semua suami mcm ni :D..

    ReplyDelete
  6. SALAM SYAWAL,
    BUAT LEBIH2 SIKIT ! NANTI KAMI DATANG !

    ReplyDelete
  7. waaa nampak menarik la ciklie. umm lelaki skali masak sedap jugak, tp nak suruh masak tu masa masa tertentu jer huhuhu

    ReplyDelete
  8. rajin no PCL masak...bagus2..nk cari suami rajin masak lah! hehehe ^_^

    ReplyDelete
  9. mmg bleh bukak warung ni

    ReplyDelete
  10. eh baik hati nya PCL ni. I pun nak gak skali-skala masak utk isteri/anak tapi x reti...ahahaha.

    apa2 pun tahniah!

    ReplyDelete
  11. minyak penambat kasih yg paling mujarab. mmg senyum sampai telingalah ank isteri makan.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.