RABU KEDU #28 - Terlupa vs Tak Ingat

Wednesday, September 21, 2011 Nazlee Ismail 8 Comments


Info :
WW ni satu trend utk semua bloggers di alam Maya. Di mana setiap rabu semua bloggers membuat post tanpa apa2 caption/penerangan/cerita dan sebagainya. Gambar mempunyai seribu maksud tak gitu? Biar gambar yang menceritakan segala2nya.

__________________ silakan !_________________________






""
""
""





8 comments:

  1. pic: org tu tgh berak?
    post title: admin WW ke yg tlupe vs tak ingat tu?:p

    ReplyDelete
  2. dalam toilet masuk kena ttp kepala...tp ramai yg lupa skrg buat...

    title tu pasal admin WW ke?hehe...;p

    ReplyDelete
  3. Kalau admin WW baca ni, mesti butthurt. LOL.

    ReplyDelete
  4. Hu3..
    Menyegarkan mata la gambo kedua tu..
    Nape la dia tutup hidung kan..
    ^0^

    ReplyDelete
  5. errrr.... sememangnya masuk ke tandas sebaiknya tutup kepala kan? hehehe

    ReplyDelete
  6. yg masuk org lain,yg picit hidung sapa pulak..

    ReplyDelete
  7. a'ah la masuk toilet kena totop kepala...huhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.