Segmen : Blog list Dunia CMRatu

Wednesday, September 28, 2011 PCL 7 Comments

Salam ...

Join blog list rakan blogger satu kemestian jika berkelapangan...takde susah sangat atau merumitkan pun, cuma ambil masa tak sampai 5 minit dan boleh teruskan kerja seterusnya..




Komen PCL tentang template baru ni adalah ia nampak kemas teratur dan menarik walaupun agak ringkas je..yang penting maksudnya sampai kepada pengunjung " Biar Kecil Asal Berhasil"..tagline sempoi !!.

Segmen ini ditaja oleh cmratu.com dan cmratu.blogspot.com...jom kita sertai sebelum terlambat.

KLIK SINI untuk ke blog penganjur.

p/s : double follow utk blog ni.

..


7 comments:

  1. hehe.. sudi2 la masukkan link penaja.. :)
    apa2 pun thanks join..

    ReplyDelete
  2. salam..singgah kembali :-)

    ReplyDelete
  3. Salam PCL,

    Semoga sihat

    ReplyDelete
  4. Salam PCL..
    mamadiana sihat? :)

    ReplyDelete
  5. saya pun join segmen bloglist CMRatu ni.

    jemput ke blog saya.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  6. salam PCL semoga berjaya..k

    ReplyDelete
  7. @Kunang-Kunang: Alhamdulillah, tima kasih.




    @Anaa: mamdiana bz sikit , tak sempat blogging dah..tp dia sihat2 je...Tq bertanyakan khabarnya.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.