Segmen : Jom tambah follower

Tuesday, September 27, 2011 Nazlee Ismail 19 Comments


Salam.

Join segmen lagi...Lulu Pages lagi....lagi-lagi mau tambah follower dari 1 ke 100 ke 1000 dan lagi..dan lagi...bukan tamak tapi mau kenal2 kepada yang masih belum dikenali lagi di kalangan blogger tanah air..nak kutip satu2 link memang tak terdaya..so, ini salah satu caranya...JOM JOIN SEGMEN INI. (klik link bawah header penganjur).





Tarikh tutup, Jumaat ni, 3 petang...orait, ok bai2...

entri WW lepas ni..

..

19 comments:

  1. dtg dri segmen yang same...

    dah follow kamu...

    jom klik sini..jenguk2 belog saye lak..
    http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. Salam berkunjung dari segmen Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

    Dah follow sini yang ke- 1097 ye..
    Follow lah kembali kalau sudi.

    Ikhlas
    ~Gen2Merah~

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-caldina-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. singgah & follow dari segmen lulu caldina >_<

    ReplyDelete
  4. hye dear ! ryn dtang cnie dri segmen cik LULU :)
    nice blog. . suke3 ! hehe..

    ReplyDelete
  5. salam...mama dtg dr segmen lulu mama dah follow jom dtg blog mama yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. byak segmen PCL join yeh... mmm...boleh join satu lagi?
    ekekekeke....

    Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH?

    ReplyDelete
  7. kisah klasik Azura singgah cni dari segmen lulu :) salam kenal

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen lulu caldina. jom g blog saya meh =)

    ReplyDelete
  9. hello there blog owner . ame singgah here from the same segmen , Jom Tambah Follower by Lulu Caldina .

    ohh , if you have some time , jemput singgah blog ame ya . happy blogging :)

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

    Jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  11. Salam ukhuwah...

    Dtg ziarah dr segmen Lulu :)

    ReplyDelete
  12. salam kenal ... dtg ronda2 dr segmen cik lulu ... nak nek vespa jom singgh blog sj ... vroooommmmm

    ReplyDelete
  13. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. marina jalan2 sini dari segmen lulu :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. Balas Singgah dari Segmen Lulu. Salam Perkenalan!
    Done followed (Follower ke-1144)... =)

    ReplyDelete
  16. Semoga segmen ni memberi manfaat buat kita semua.. Terima kasih kerana memberi sokongan dan join.. :)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  17. peepp~ peep~ Iqa dtg serbu cnie dari segmen lulu^^
    Salam kenal yea :)
    Jemput singgah,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  18. Hai... salam singgah blog dari segmen lulu pages... nice blog n i dah follow... hope u do the same to my blog...

    ana-adni-collection.blogspot.com

    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

    tq dear...

    ReplyDelete
  19. Salam kenal...Happy blogging..:)
    jemput singgah ke

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.