Selamat Hari Lahir Anakdaku Nurhusnina

Friday, September 30, 2011 PCL 6 Comments

..hampir terlupa nak wish happy besday untuk 'kakak'..login fb baru ternampak...
tu lah padahnya..kelapangan yg terbatas.



Selamat Hari Lahir Anakdaku Nurhusnina 14thn.





dengan harapan agar 'kakak' bertambah rajin dan bersungguh dalam semua perkara yang dilakukan... "ingat pesan abah n mama" okay !



6 comments:

  1. ya Allah, dah ada anak dara dah.. heppi bzday juga semoga sihat, berjaya dalam segenap lapangan dan menggembirakan hati ibu bapa dan diri sendiri...

    ReplyDelete
  2. hepi besday...

    xlama lg dtg la tu...rombongan meminang...

    hehehe jgn mare

    ReplyDelete
  3. mamadiana boleh redeem emas916 14g kat PCL ni...ihiksss...

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir nurhusnina...semoga berbahagia dan di dalam rahmat NYA ameen....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.