Spontaneous Thursday #ST5 - geramlah..

Thursday, September 15, 2011 Nazlee Ismail 10 Comments

hai, assalamualaikum..spontan je dalam fikiran aku...makan...makan..makan..huh !






Geramlah tengok gambar ni....kalau boleh keluar aromanya kat sini kan best...nak suruh isteri masak...pandai ke dia buat resipi original "rendang tok"...


hopefully U boleh mamadiana . U masak memang selalunya sedap !!!

... ni kalau sudah puji sebelum di tanya sedap ke tak ?..dah kira betul2 bagus le tu.. hehehe.

amacam esok cuti...boleh le buatkan ?



10 comments:

  1. pagi tadi makan nasik lemak rendang :) tapi tak se "kick" rendang tok..lama tak makan..

    ReplyDelete
  2. rendang tok memang best..terbaik..:)

    ReplyDelete
  3. wei bestnya....special reqeust tu !

    ReplyDelete
  4. @Rai:taktau la macam mana 'kick'nya rendang tok ni...kena belaja dgn tok-tok la..

    ReplyDelete
  5. rendang tok ni kering la tak suka sgt..yg ada kuah2 sikit ok...tapi takde pilihan mkn je..

    ReplyDelete
  6. relek mamadiana.. jangan berpeluh... pelan2 baca resepi ...hihi..

    ReplyDelete
  7. rendang tok memang sedap tp dh lama xmakan..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.