Ambil kesah ....tegur-tegur lah ! ..[last]

Thursday, October 06, 2011 PCL 3 Comments



sambungan dari entri..






dan ini yang last entry dalam tajuk yang sama..


Pengurusan Web/blog


"kena ambil kisah teguran orang lain, kena tahu apa yang orang suka dan tidak pada web/blog anda. Kalau anda rasa, "ini blog aku so aku punya sukalah",
lebih baik anda gunakan masa untuk blog itu kepada aktiviti yang lebih berfaedah. Hahah!"


..tegur-tegur lah sebagai kawan dan bukanya jadi lawan tak kira di mana, di alam siber mahupun di dunia nyata. Semoga ukhuwah sihat sentiasa terjalin.

psst..boleh tegur PCL juga dalam arena blogging ni, silakan.

salam.

..

3 comments:

  1. SAHABAT (Brunai Darul Salam)October 06, 2011

    taknak tegur pasal blog, sbb sy tiada blog hhhaa suka2 baca !!

    ReplyDelete
  2. bukan x nak amik kesah tp takut ler nak tegur. kite sendiripun x pandai tang blog ni ... main hantam jer! :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.