CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA

Wednesday, October 26, 2011 PCL 11 Comments

HADOIYAIII! cik Amalina n askarr pink, juga korank! ...menawan ke tak blog ni?..aku tak kira, tag dari CINNAMON.COM akan disempurnakan...wallawey woot-woot !!




....susah gak nak jadi kategori blog menawan kalau blog ownernya lelaki...haha, kalau blog tu bloggernya bernama Jah.. memang kelasss kau Jah !

nak join boleh ikut syarat2nya (klik link penganjur)...takda rasa perasann hebat dan menawan, anda jg boleh join, just for fun....bagi PCL..saguhati hadiahnya pon sudah cukup baguss....nak tukar header lah !!

ok, PCL tag anda : MIZS AZNEY/ daxmanje dan QUEEN TERATAI.

orait, blog2 anda semua jg menawan kalbu...

bai2.

..


11 comments:

  1. Hello and hyehye tuan blog. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! :)

    ReplyDelete
  2. Ke kalbu tuu..guluck PCL

    #Kali ni eja PCL betul eh XD

    ReplyDelete
  3. hohoho.. contest dah tutup ke blm nie? nak join ni... :) thanx PCL coz tag Queen! Gud Luck

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

    ReplyDelete
  5. Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

    ReplyDelete
  6. hamba datang membalas kunjungan =0

    ReplyDelete
  7. gudluck:) saye pon masuk contest tu jugak>.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.