Genk! Saya Blogger Gila...

Saturday, October 29, 2011 Nazlee Ismail 9 Comments

...emmm, nak gila-gila sekejap boleh !

tensi keja sampai petang...baru habis ! ..layan blog sat ja..ala nak join segmen dari Genk ni...

bak kata ..


Fatin Mraz said... [Reply to comment]kan dah kata.. blogging ni mcm terapi gaks.. ;P
October 29, 2011 5:12 PM



ok, klik link/baner di bawah untuk join..masih ada masa lagi sampai 30.10.2011 jam 2.00 ptg.





Selain dari blogging...aku ni giler




tapi sekadar hiasan je..'kaki pancing' pantang nampak lopak air...hahah..LOL!


..memancing bersama keluarga...megisi masa2 hujung minggu bersama keluarga tersayang, sebab dorang pon mempunyai minat yang sama gak.

ok lah..bai2..cau dulu.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

9 comments:

  1. memancing kat lopak memang gila hahaha ^^

    makasi PCL sebab sudi join ^^

    ReplyDelete
  2. tul tu pakcik li, kalau dh rasa tensen buka blog leh ok cket tensen tu, hihi kekadang membaca ni leh hlgkan tensen

    ReplyDelete
  3. mmg boleh tahan la giler nyer klu mancing kat lopak cam tu, ahaha

    ReplyDelete
  4. memancing bersama family best gak kan.. saya pernah teman abng mancing kat sungai belakang rumah.. tengah malam lak tu.. best mmg best tpi byk gangguan.. nyamuk + katak.. huhu..

    gud lcuk PCL.. :)

    ReplyDelete
  5. minat mancing rupanya. hehe. saya duk kat tempat yang popular dgn memancing tapi memng tak minat mancing. hehehe.

    ReplyDelete
  6. gila memancing? mmg best! leh lah jadi kawan ngan renjerkabloi..dlm blog dia- renjer sungai..

    best juge sekali sekala featured lam blog blogger lain... tq2..

    =} senyum simpul gitu!

    ReplyDelete
  7. itu sudh kerja gila..pancing di lopak air.haais..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.