Hujan lebat @ Banting..menikmati keindahan deraian hujan di tepian tingkap

Thursday, October 27, 2011 PCL 17 Comments

salam..






wuhuuu...bestnya dorang kat rumah tu...tarik selimut!...emm tarik lagi !.....

boleh snap gambar kat luar lg...oiii dasat mamadiana punya nak buktikan suasan yang menarik...hahaha!

rileks beb!....hanya orang2 tertentu saja boleh merasai nikmatnya, syukur pada tuhan ..setiap yang diberikan itu ada rahmat dari Nya...

mamadiana kata , rahmatnya adalah senang nak kontrol bebudak yang susah nak tidur siang, ..yang nak main je kejanya... so , ini lah masa yang sesuai untuk menidurkan mereka dan mungkin mamanya sekali...huhu tu yang betuii sangat tu...kan!

aik! yang dalam ofis ber aircond ni pon nak curik2 tidor gak!..layan, jangan sampai kantoi !!

p/s : sedang menikmati keindahan deraian hujan di tepian tingkap.

ok. bai2.

.


17 comments:

  1. ehehe hikmahnya boleh tdokan anak, alhamdulillah...

    best ni kalau hujan main hujan, hehe

    ReplyDelete
  2. kat opis nih masing2 layan mata jer..klu lah bos x der mmg bedesuppp!! hilang! hhahha

    ReplyDelete
  3. LOKASI KITA ADALAH SAMA PUAS MENJENGOK2 LOKASI NIH, TP SAYANGNYA TAK DAPAT DI CAM KAN
    MASA MEMANDU TADI PUN TAK NAMPAK JALAN, LEBAT BETUL HUJAN KAN?

    ReplyDelete
  4. tadi pun hujan lebat. tapi saya kat bangunan jpn kat putrajaya ni. so, lepak2 dalam bangunan ni je la. hehehe.

    ReplyDelete
  5. @kasihibu: gazetted area tu...
    Ada org suka hujan lebat lama2 tp ada gak sebhgiannya berduka, cm org2 kat Thai sana tu...syukur nikmat walau tmpt kita ni hujannya kejap je...

    ReplyDelete
  6. sori br sempat menjengah utk BW

    sini pun sama...kjap lg trn la salji...eh bkn ujan...

    ReplyDelete
  7. hujan rahmat...
    bestnya kalau boleh tido gak

    ReplyDelete
  8. time hujan nila mmg waktu sesuai nak tido.. sejuk je rasa.. nyaman.. hehehe

    ReplyDelete
  9. sri muda panas terik nih sbb tengahari tadi dah hujan :)

    ReplyDelete
  10. skrg ni dah musim hujan, bila dh hujan mata pun ngantuk hihihi

    ReplyDelete
  11. musim hujan ni musim demam anak2 lae.. mula2 mak anak lepas tu berderet2 la anak2 p klinik.. lagi haru dan menyeramkan kisah budak 4 tahun dihempap pokok kelapa depan rumah, walaupun hujan besss tapi kekadang menyeramkan jugak..

    ReplyDelete
  12. memang la time ni paling senang tidokan kanak2 aktif kan

    ReplyDelete
  13. tengok hujan camni teringat zaman budak2 dulu..selalu kena marah sebab main hujan..rugi budak2 zaman sekarang tak boleh nak merasa macam tu..

    zaman sekarang kena hujan sikit dah demam..hujan banyak bahan tercemar agaknya..hehehe..

    ReplyDelete
  14. wahhhhhhhhhh..

    header baru :)

    ujan sgt best sbb boleh tdo lagi lena dpd biasa, hehehe

    ReplyDelete
  15. Awan suka hujan.
    Di sebalik hujan itu, ada sesuatu.
    Di situlah kita dapat melihat gelagat manusia.

    ReplyDelete
  16. skang nih tiap2 petang ujan, tiap2 petang tarik selimut..hehe~~

    ReplyDelete
  17. time hujan ni la perut lapar , mata mengantuk... hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.