Proses Mengenali dan Dikenali...semoga ukhuwah membawa berkat.

Monday, October 31, 2011 PCL 11 Comments

Assalamualaikum rakan bloggers semua...

...sebenarnya hajat di hati nak berjumpa anda semua di perjumpaan tersebut:

PERJUMPAAN BLOGGER, AHAD 18 DISEMBER 2011, DI BANDAR BARU BANGI, SELANGOR.

.
pic dari blog Luah Fikiran

....tapi takut terasa janggal plak nanti...sebabnya saya tak kenal sangat bloger2, lagi pon perjumpaan yang pertama hari tu kat rumah blogger Kakcikseroja , saya dan family tak dapat join...

..perjumpaan kali ni dah tak jauh pon tempatnya dengan kediaman saya..rasanya ralat juga kalau tidak hadir bersama..so, sekarang ni saya sedang dalam proses mengenali anda ...kalau saya follow anda tu maknananya saya nak saling mengenali la tu...membina ukhuwah.

ok, sapa2 nak join perjumpaan tersebut boleh la isi borang kehadiran, sila lawat ke blog LF atau Kakcikseroja.

"Sahabat yang baik adalah sahabat yang selalu mengingatkan kita kepada Allah…
Hari ini bersahabat, esok kita bersahabat dan selamanya kita bersahabat..
Jika hari esok diri ini tiada lagi di dunia ini…
Kutetap mengharapkan kita bersahabat…
Diri ini mengharapkan kita sama-sama selamat sampai ke sana.."-ukhuwah

salam ukhuwah.

p/s...PCL dalam proses mengenali dan dikenali...eeeyceh ! skema sikit hehehe.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

11 comments:

  1. ouh..bangi..jauh jugak 2..huhu..salam ukhwah :)

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    KEHADIRAN PCL AMAT DIALU2KAN. LF SENDIRI TAK MENGENALI PCL. TAPI ITU TAK JADI HAL. LF TETAP MAHU DAN AKAN CARI JALAN UTK BERTEMU DAN MERAPATKAN DIRI DGN PCL.

    ISLAM SURUH KITA MEMBINA UKHWAH.
    TERINGAT KATA KAWAN2 .... SERIBU KAWAN TAK RAMAI,BELUM CUKUP. KENA TAMBAH. SEORANG MUSUH PULA TERLALU RAMAI. KENA KURANGKAN.
    SALAM UKHWAL, PCL

    ReplyDelete
  3. bagus juga macam ni, tapi abg.long, jauhlah...abg.long je yg pergi ek

    ReplyDelete
  4. PCL...jom reramai kita gegarkan rumah dato LF. insyaallah tak mau terlepas kali ini setelah pertemuan di rumah kak cik terpaks adilupakan atas alasan yg tidak dapat di elakkan...

    terima kasih juga kerana sudi singgah ke blog aina...

    ReplyDelete
  5. eh.. baru tahu pasal perjumpaan blogger2 ni..

    ReplyDelete
  6. cari kawan jangan cari lawan PCL, aii follow tau !

    ReplyDelete
  7. bestnyer ada perjumpaan blogger..

    rasa cm nak join je :)

    ReplyDelete
  8. bertambah kawan2 bila rajin pi gathering..:)

    ReplyDelete
  9. bertambah kawan2 bila rajin pi gathering..:)

    ReplyDelete
  10. uiii best nyer...da la aritu x dpt join

    ReplyDelete
  11. saya pun tak pergi yg kat rumah kak cik seroja aritu..tapi yg kali ni harap dapat pergi jugak..

    segan jugak..sbb tak berapa kenal.. tapi tak pergi lagi tak kenal..bila nak kenalnya..hehe.. harap jumpa PCL dan keluarga kat sana..insya allah..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.