Review Blog - GENKCORNER

Tuesday, October 25, 2011 Nazlee Ismail 5 Comments

...dulu..sebelum ni aku konpius terhadap blogger ni...sekilas pandang header nampak cm blog lelaki yg obsess kepada bola sepak...hehe, tak perasan lak si doodle tu ada ciri2 wanita...

Dah jumpa kumpulan korang? Kalau dah jumpa, korang diwajibkan membuat satu entry review untuk setiap blogger kumpulan korang. Macam mana nak review? Korang kena review tentang layout blog (Cantik ke? Best ke?) dan Isi kandungan entry lebih kepada apa (peribadi ke? motivasi ke?). Ini yang wajib je. Kalau korang nak tambah lagi pun boleh. Ikut kreativiti korang.-Nasz

Salam..ni lah review pertama dari kumpulan 2, singgah ke blog Stay dulu bah : Genkcorner  , ramai yang dah mengenali blog yang berahsia tentang identiti pemiliknya..mungkin di kalangan yg rapat ada yg telah mengenali beliau.



http://genkcorner.blogspot.com/


..membahasakan diri dgn nama pena Genk.....seorang blogger yang peramah dan berasal dari Sabah bah !, blog yang cantik dan sentiasa berupdate entri baru...sangat komitmen dgn blog kesayangannya....versatile blogger pada pandangan PCL.

Okay kawan2....Blogger baru atau lama yang belum pernah ke blog Genk , silakan singgah, anda tahu begitu ringannya blog beliau untuk dijelajah...layout cantik dan tak serabut...sesedap mata memandang, pengisian entri yang mesra kepada semua pengunjung..penggunaan gaya bahasa yg mudah difahami oleh semua lapisan pembaca...

Teruskan berblog wahai si Genk...

fakta tentang Genk : 
blogger Sabahan, dan lahir pada 1990.
fanatik terhadap sukan bola sepak.bukan setakat minat menonton malah pernah menjadi wakil untuk bermain bola sepak.
GENK ialah nama samaran yang digunakan oleh si Admin a.k.a pemilik tetap blog ini.
GENK di pilh sebagai nama samaran bersempena nama blog ini sendiri iaitu genkcorner

p/s : moga sentiasa saling berkunjungan...


5 comments:

  1. Tarima kasih ^^ hehhe
    terima kasih atas review yg di buat ^^

    ReplyDelete
  2. bila la agak2 blog saya diriview..hehe

    ReplyDelete
  3. heee...genk ni memang blogger peramah...suka masuk blog genk ni...boleh la belajar bahasa sabah sikit2 nanti...heee~

    ReplyDelete
  4. jom , cinnamon ada tag pcl

    http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.