Risau ke Sayang sebenarnya...aku OTW ke TROLAK PERAK !

Friday, October 21, 2011 PCL 17 Comments

.....berkali-kali dah mamadiana pesan kat aku....baik2 bila kat sana nanti, sesekali terasa gerak hati nak berkata2....

"saya ni bukannya budak2 ..dah jadi bapak budak dah pon"....

emmmm, tak sampai hati plak aku nak cakap cmtu... takut tersinggung plak perasaannya ., niatnya selalunya baik2 ....untuk kesejahteraan bersama , fikir positif la..sebagusnya saling ingat mengingatkan...tu je dalam fikiran ku.

aku tau lah..lelaki/suami orang..hehe, mesti ada yang tak sanggup...hidup bagai dikongkong kata mereka... susahlah kalau dapat bini ala2 queen control gitew...hahaa.

adakah anda berperasaan begitu wahai para suami?

aku ni sekarang dah on de way ke Felda Residence Trolak, Perak...seperti yang dijadualkan untuk megikuti kursus...hurm!..harap2 MANTAP lah hendaknya bila selesai kursus nanti.



Felda Reidence Trolak, Perak
Subject: KURSUS PEMANTAPAN BERPASUKAN (TEAM BUILDING) SESI 2 AGENSI ANGKASA NEGARA


Salam


Tuan/Puan,


Adalah dimaklumkan bahawa Kursus Pemantapan Berpasukan Sesi 2 ANGKASA akan diadakan pada ketetapan seperti berikut :


Tarikh : 21 hingga 23 Oktober 2011 (Jumaat hingga Ahad)
Tempat : Felda Residence Resort, Trolak, Perak




Untuk makluman, sesi pendaftaran kursus dan penginapan adalah seperti berikut :


Tarikh : 21 Oktober 2011 (Jumaat)
Masa : 12.30 hingga 1.00 tengahari
Tempat : Felda Residence Resort, Trolak, Perak


Sehubungan itu, Bahagian Khidmat Pengurusan telah menyediakan pengangkutan bagi semua peserta seperti jadual di bawah.......

emmm..peneroka felda dah jadi 'orang senang' sekarang ni kan...baguslah...sapa anak peneroka?..syukur dgn kehidupan anda sekarang.

jumpa lg lps kursus...ok bai2.

..p/s : jangan dok sangka yg bukan2 kat depa..sebenaqnya depa sayang kat kita tu.

..

17 comments:

  1. Dua-dua sekali, risau dan sayang mamadiana sama macam kakak juga sebab selalunya suami kan macam baby segalanya mama yg sediakan... jauh ni sendiri takut baju ronyok pun ditala juga...

    ReplyDelete
  2. ehhh....kt kmpg i ni... =)

    *mybe sbb lelaki ni selalu carelss...bnda kecik pun nak kena di ingatkan,..dats y la kot..

    ReplyDelete
  3. nak suh laki kita baca entry PCL ni lah.. dia selalu kata saya macam queen control..

    ReplyDelete
  4. kalo semuanya fikir baik maka baiklah perkara itu.. kalo fikir negatif atau sememangnya ada buat salah mmg rasa rimas akan pesanan2 isteri tue.. sedangkan tujuan isteri itu adalah mengingatkan.. kita sbg manusia ni seringkali terlupa..

    ReplyDelete
  5. wahhhh dah dekat dgn cik ana..
    cik ana kat felda besout je..hehe
    selamat berkursus ye :)





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. hihihi bukan queen control or apa PCL tapi itulah hakikat kasih dan sayangnya seorang isteri kepada suami...

    kalo sehari xde depan mata tak tenteram rasanya, inikan pula berhari2...

    anyway selamat berkursus yea...

    ReplyDelete
  7. pmpuan mmg x bhenti bcakap (kta tunang) pas tu semua bnda nak risau. huhu

    ReplyDelete
  8. wanita terlebih prihatin..kdg2 kerisauan disalah ertikan..bukan nak mengongkong tp sayang terlebih..hehe..

    mcm MDT sndiri bukan jenis yg byk cerita..tp dari kegagalan perkahwinan sebelum ni, byk benda yg perlu belajar lg..

    semoga kasih syg kalian berdua suami isteri berkekalan hendaknya :)

    ReplyDelete
  9. hee...risau tu tandanya sayang la PCL..:)

    selamat berkursus ye..

    ReplyDelete
  10. sementara ada peluang je nak ckp mcm tu..sok entah lusa dah pejam mata, takdelah menyesal...kan rugi? hehehe

    ReplyDelete
  11. sesekali berjauhannnn... mestilah risau... kalo depan mata pun risau juga... sayang tu dah pasti...

    ReplyDelete
  12. mestila dua2 sekali..

    pempuan mmg caring :)

    ReplyDelete
  13. Adat suami isteri, saling ingat mengingatkan. Sayang tu.......

    ReplyDelete
  14. org perempuan mmg begitu, sama la saya pun....setiap hari berpesan2 kat suami. memang dia tau tapi kekadang lupa...cuma mengingatkan.

    ReplyDelete
  15. Sayang + Risau..
    Tu la tnggujawab kite org ppuan.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.