Segmen : Jom Jalan-jalan

Saturday, October 08, 2011 PCL 7 Comments



firstly nak ajak korang jalan di sini.... di blog PCL la, keduanya PCL n famili nak berehat2 di Pantai Morib...jom la sekali join. (klik link utk join)





last week dgn dorang ni....hari ni kite-kite jer la....jom la.

hepi weekend. Selamat beristeri rehat !!

ok bai2.

..

7 comments:

  1. makasi sebab sudi join segmen genk..jadi org pertama pula tu hehehe

    ReplyDelete
  2. sini ujanlah..memerap kt umah

    ReplyDelete
  3. syokkk nyerrr...kalau tak kena kerja arini, sure join dah....=((

    ReplyDelete
  4. dtg sini dr segmen yg sama..salam kenal..
    http://farzly.blogspot.com/2011/10/segmen-hujung-minggu-jom-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  5. wahh!
    ke pantai morib..
    bestnye mandi laut :)



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. hi~ datang dr segmen yg sama... best bleh jalan2 kat pntai ngan keluarga...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.