SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?

Friday, October 21, 2011 PCL 9 Comments



salam pagi Jumaat...gua nak dapat pasangan blog untuk di review.....sapa nak join boleh klik kat sini..
http://mohdnaser.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-lu-review-gua-gua-review-lu.html

ada syarat2nya tau...klik utk details.


9 comments:

  1. Tak apa kakak komen dulu lepas tu boleh jengah rumah dia:)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. thanx sudi join.

    boleh check kumpulan dan step seterusnya ye?

    KUMPULAN "SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

    ReplyDelete
  4. genk dah review

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/review-kumpulan-dua-segmen-nasz-lu.html

    ReplyDelete
  5. jum join ga nih..

    http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. terjah sini dari segmen yang sama :)

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-lu-review-gua-gua-review-lu.html

    Eza kumpulan 8 ^^

    ReplyDelete
  7. Hi... Emma datang review kat sini =)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.